ИНДУСТРИАЛНИ ГЕНЕРАТОРИ ЗА ТОК

С помоща на нашите Индустриални Генератори на ток, можете да захранвате различни по натовареност проиводства или ремонти и в най-отдалечено от електрическата мрежа място

НАЕМ НА ИНДУСТРИАЛНИ ГЕНЕРАТОРИ

Времето никога не стои неподвижно, когато става въпрос за производство на енергия. Хиляди проекти се проектират всеки ден в индустриалния сектор. Смята се, че търсенето на електроенергия в индустриалния сектор ще достигне 201 847 MW до 2022 г., което ще представлява 70% от общата мощност, необходима от индустриалните генератори.

Голям избор от индустриални генератори.

Винаги ще получите висококачествен, експертно поддържан и щателно проверен продукт на конкурентна цена. Тези генератори се предлагат в различни размери, конфигурации и изисквания за изходна мощност. Можем да осигурим транспорта и разбира се пускането в експлоатация на такъв индустриален генератор.

Ключови характеристики на индустриалния генератор:

Индустриални генератори за ток

Наемът на генератор може да отговори на вашите нужди, ако се нуждаете само от източник на електроенергия за всеки проект. Няма да се притеснявате за съхранение или поемане на разходите за оборудване, когато не се използва. Можете също така да се възползвате от най-новите технологии на повечето от нашите индустриални генератори. Те са късни модели, оборудвани с усъвършенствани функции, които увеличават производителността, ефективността и безопасността. И ако имате нужда от генератор, който да захранва допълнителни мощности или нови производства, или пък  да отговори на увеличеното търсене, индустриалния генератор на ток под наем ще осигури бързо решение, за да поддържате работата си напред.

  • Мощни и икономични дизелови двигатели с турбокомпресор, както и модели, задвижвани с бензин

  • Различни опции за изходно напрежение, съобразени вашите изисквания за мощност

  • Удобен контрол, който ви позволява да работите с уреда лесно и ефективно

  • Заграждения, които предпазват генератора и осигуряват отлично затихване на звука

  • DOT-одобрени ремаркета за безопасно, съвместимо изтегляне на генератора

Мобилни генератори за ток

ИНДУСТРИАЛНИ ГЕНЕРАТОРИ

индустриални генератори

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петък 9:00 – 18:00

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Освен че предлагаме висококачествени генератори под наем, АГРЕГАТИ БГ предлага най-добрата поддръжка в бранша. Нашият експертен персонал може да препоръча подходящото оборудване за вашите нужди. Ще получите и надеждни указания за конфигуриране на системата, така че да можете да инсталираме генератора ви за нула време. Разбираме колко е важно постоянното снабдяване с електроенергия, затова ще осигурим отзивчиви услуги за ремонт и поддръжка – включително 24-часова аварийна услуга. Нещо повече, ние ще работим с вас, за да разработим гъвкаво споразумение за наем, което отговаря на вашите срокове и отговаря на вашия бюджет.

БЪРЗО ЗАПИТВАНЕ

Имате нужда от помощ с генератор за ток? Не знаете какъв агрегат за ток ви е необходим? Попълнете този формуляр и ние ще се свържем с Вас за да Ви помогнем.

ЗА ЗАПИТВАНИЯ

ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

9:00am – 6:00pm

ЗА ЗАПИТВАНИЯ

СПЕШНИ СЛУЧАИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

9:00am – 6:00pm