МОБИЛНИ ГЕНЕРАТОРИ ЗА ТОК

С помоща на нашите Мобилни генератори, можете да осъществите вашия концерт, събитие или ремонт и в най-отдалечено от електрическата мрежа място

ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ

Мобилността е от решаващо значение при избора на генератор под наем, особено ако трябва да го премествате между работни места. Нашият инвентар включва наемни генератори за теглене, които можете да транспортирате с вашите превозни средства, където и да ви трябват. Те също така са лесни за настройка, което спестява време и помага да поддържате проектите си по график.

Мобилни генератори за ток

Голям избор от преносими генератори.

Винаги ще получите висококачествен, експертно поддържан и щателно проверен продукт на конкурентна цена. Тези генератори се предлагат в различни размери, конфигурации и изисквания за изходна мощност. Те са монтирани на ремарке, което ви позволява да ги транспортирате до, от и около вашите работни места с лекота.

Ключови характеристики на мобилния генератор:

Ще имате спокойствие, знаейки, че винаги ще имате достъп до електричество, дори в райони, където няма достъп до електрическа мрежа.

  • Мощни и икономични дизелови двигатели с турбокомпресор, както и модели, задвижвани с бензин

  • Различни опции за изходно напрежение, съобразени вашите изисквания за мощност

  • Удобен контрол, който ви позволява да работите с уреда лесно и ефективно

  • Заграждения, които предпазват генератора и осигуряват отлично затихване на звука

  • DOT-одобрени ремаркета за безопасно, съвместимо изтегляне на генератора

Мобилни генератори за ток

Наемът на генератор може да отговори на вашите нужди, ако се нуждаете само от източник на електроенергия за всеки проект. Няма да се притеснявате за съхранение или поемане на разходите за оборудване, когато не се използва. Можете също така да се възползвате от най-новите технологии на повечето от нашите преносии генератори. Те са късни модели, оборудвани с усъвършенствани функции, които увеличават производителността, ефективността и безопасността. И ако имате нужда от генератор, който да замени повредена машина или да отговори на увеличеното търсене, преносимия генератор на ток под наем ще осигури бързо решение, за да поддържате работата си напред.

Мобилни генератори за ток

МОБИЛНИ ГЕНЕРАТОРИ НА ТОК

Мобилни генератори

ПИШЕТЕ НИ НА

БЪРЗО ЗАПИТВАНЕ

Имате нужда от помощ с генератор за ток? Не знаете какъв агрегат за ток ви е необходим? Попълнете този формуляр и ние ще се свържем с Вас за да Ви помогнем.

ЗА ЗАПИТВАНИЯ

ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ

ПИШЕТЕ НИ НА

ЗА ЗАПИТВАНИЯ

СПЕШНИ СЛУЧАИ

ПИШЕТЕ НИ НА