УСЛУГИ

AGREGATI.BG е отговора на нуждата от цялостна услуга за окабеляване и агрегати под наем. Нашата цел е да доставим комплексно решение на нашите клиенти, а нашият опит е гаранция за Вашето спокойствие.

НАЕМ НА ГЕНЕРАТОРИ НА ТОК

От жилища до фабрики, всички изкуствени структури се нуждаят от енергия. Производството на енергия не винаги може да дойде от външни източници, които са далеч по отношение на обхвата. Ето защо, особено за специфични райони и тежки условия, местно генерираната енергия предлага бърза наличност, надеждно захранване и значителни икономии. АГРЕГАТИ БГ моге да ви предложи някои от най-модерните и ефективни съвременни генератори за ток с различни мощности. Можете да наемате генератори, а при нужда предлагаме и продажба на такива агрегати за ток.

НАШИ ПАРТНЬОРИ

Компаниите с които работим, са доказани във своята област като лидери и могат да дадат само добри отзиви за нашата съвместна работа. Стъпвайки на това сътрудничество АГРЕГАТИ БГ успя да изгради в изминалите повече от 10 години една стабилна основа, което ни помогна да се превърнем в безспорен лидер при отдаването на агрегати под наем и продажбата на генератори за ток.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

БЪРЗО ЗАПИТВАНЕ

Имате нужда от помощ с генератор за ток? Не знаете какъв агрегат за ток ви е необходим? Попълнете този формуляр и ние ще се свържем с Вас за да Ви помогнем.

ЗА ЗАПИТВАНИЯ

ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ

ПИШЕТЕ НИ НА

ЗА ЗАПИТВАНИЯ

СПЕШНИ СЛУЧАИ

ПИШЕТЕ НИ НА